Velkommen hos KÖSTER BAUCHEMIE AG
Tætningssystemer til nybyggeri og renovering

 

 

 

Hvorfor er konstruktionstætning så vigtigt?

Tætning af konstruktioner er et nøgleelement i enhver byggeproces og KÖSTER har siden grundlæggelsen i 1982 specialiseret sig i netop dette emne. Vi tilbyder en bred vifte af tætningssystemer fra kælder til tag. Vi bliver ofte spurgt til individuelle løsninger, der skal tilpasses et konkret bygningsværk. Derfor arbejder vore erfarne ingeniører altid sammen med kunden, analyserer hver situation i detaljer og udvikler en løsning der svarer til kundens og opgavens krav.

Hvorfor er tætningen så vigtig? Hvert år investeres mange penge i infrastruktur, offentlige og private byggeprojekter over hele Verden. I henhold til den tyske regerings rapport om skader i bygningskonstruktioner kan ca. 80 % af alle skader relateres til tætningsproblemer. Investering i tætningssystemer af høj kvalitet beskytter ikke kun konstruktioner mod indtrængende vand, men sørger kortsigtet også for lave renoveringsudgifter og effektiv ressourceudnyttelse samt langsigtet for en høj rentabilitet af investeringer i bygninger.

Nybyggeri

I nybyggeri sørger en udvendig kældertætning samt en tætning under gulvet mod indtrængende fugt fra jorden. TPO Tagbaner beskytter flade tage, som kan nå en levetid på 50 år eller mere i alle Verdens klimazoner. Flydende påførte kunststofbaserede tætninger beskytter altaner og terrasser mod vejrlig. Mineraliske materialier med drikkevandscertificering beskytter vores vigtigste levnedsmiddel på indersiden af drikkevandsbeholdere. I industrifaciliteter forbindes dekorative gulvbelægninger med nem rengøring. I produktionsanlæg beskytter skridsikre og højt bestandige belægninger betongulve mod mekanisk belastning og forurening fra olier og syrer. Fugebelægninger og injektionsgele bidrager til succesfuld etablering af underjordisk infrastruktur, såsom metro og tunneller. Vandafvisende materialer hjælper til at forhindre indtrængende vand i bygninger og infrastruktur, mens specielle malinger beskytter facader i kystnære områder mod aggressiv og saltholdig luft.

Renoveringsprojekter

Ved renovering tætnes konstruktionsdele, som for eksempel kældre eller tunneller, fra negativsiden med cementbaserede krystalliserende tætningsmaterialer. Specielle hurtigt hærdende cementer kan sågar standse strømmende vand. Slørinjektion og murværksinjektion er to specielle løsninger, der efterfølgende tætner konstruktionsdele udefra - uden gravearbejde. Horisontalspærrer forhindrer kapillært opstigende fugtighed i vægge, mens saneringspuds understøtter murværkets tørringsproces, idet det optager de salte, der ellers ville skade konstruktionsmaterialet. Fugtbeskyttelsessystemer beskytter på betongulve mod dampdiffusion og blæredannelse og forhindrer sågar slip af gulvbelægninger. Infrastruktur er hjertet i en moderne handelsverden. De stålarmerede betonkonstruktioner skal vedligeholdes og beskyttes, for at sikre funktionen i dag og i fremtiden. Revneinjektionsteknologi er i stand til at reparere revnede betonkonstruktioner, hvadenten det er mod indtrængende vand eller for at genskabe en kraftoverførende statisk styrke.

 

 

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America