Parkeringshuse og trafikerede flader med høj mekanisk belastning

Parkeringshuse og trafikerede flader stiller særligt høje krav til belægninger. KÖSTER OS 8 Systemet er en meget modstandsdygtig løsning, der er let at påføre.

Undergrundsforberedelsen er kritisk og skal resultere i en tør og ren betonflade, der er fri for alle skillende substanser. Grundingen udføres med KÖSTER CT 121, blandet 1:1 med KÖSTER Kvartssand MA 30 (1:1). Påføringen sker med tandspartel. Straks efter overrulles den grundede flade, og afstrøs med KÖSTER MA 20 Kvartssand i overmængde. Derved opnåes en meget høj belastbarhed og samtidig den krævede skridsikring.

Efter fjernelse af overskydende kvartssand påføres dæklaget af det opløsningsmiddelfrie KÖSTER CT 221. KÖSTER OS 8 Systemet er testet i henhold til DIN EN 1504-2 som såkaldt OS 8-System og opfylder DIN V 18026.

Angivelserne i produkternes brochurer er gældende.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America