Udvendig kældertætning med slørinjektion

Udvendig kældertætning indefra? Ved renovering er det ikke altid muligt at blotlægge de udvendige kældervægge, for eksempel fordi de flader der ønskes frigravet er dækket af andet byggeri eller af andre årsager ikke er tilgængelige. I dette tilfælde bør en tætning indefra (negativtætning) overvejes. I nogle tilfælde, for eksempel ved historiske bygninger eller særlig bevaringsværdig arkitektur, er dette dog heller ikke en acceptabel løsning.

I disse tilfælde kan slørinjektion være en egnet metode til efterfølgende tætning af jordberørte konstruktionsdele. Med KÖSTER Injektionsgel G4 er det muligt at udføre en tætning på ydervæggen via injektion indefra (gel-slørinjektion). Vand der befinder sig på ydersiden af væggen er ingen hindring for injektionsgel'erne, da de ikke reagerer med vandet, men binder det i deres matrix, hvorved der fremkommer en vandtæt, elastisk fast masse.
Som følge af gel'ens ekstremt lave viskositet er det også muligt at injicere i svære jordforhold som fint sand, silt og nogle ler-arter.

Forarbejdning sker med KÖSTER Akrylgel-Pumpe og KÖSTER Injektionspakninger.

Angivelserne i produkternes brochurer er gældende.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America