Revnefyldning ved trykinjektion i vandførende revner

KÖSTER 2 IN 1 er et universelt anvendeligt 2-komponent, opløsningsmiddelfrit polyuretanprodukt til brug i såvel tørre som vandførende revner. Det særlige er, at KÖSTER 2 IN 1 ved kontakt med vand danner et højelastisk skum, som stopper vandet og fortrænger det ud af revnerne. Hvis der ikke er vand i revnerne, dannes i stedet en elastisk massiv masse der vedvarende lukker revnen.

Alternativt reagerer KÖSTER IN 8 kun ved kontakt med vand, men med en ca. 30 gange volumenforøgelse og danner straks et fast, sejelastisk, vandtæt polyuretanskum. KÖSTER IN 8 forbliver efter endt reaktion sejelastisk og er dermed i stand til at følge revnebevægelser. Det er ikke påkrævet med en efterfølgende injektion med et massivt injektionsmateriale.

Injektionsmaterialerne anbringes i revnerne med KÖSTER 1K Injektionspumpe via injektion gennem pakninger. Dertil kan anvendes flere forskellige typer pakninger: KÖSTER Superpakning  (flere varianter) benyttes til alt fra lavt til meget højt tryk. KÖSTER Super En-dags-pakning har en ekstra ventil, hvis overdel kan demonteres straks efter injektionen. Den centrale del af pakningen forbliver i væggen og forhindrer injektionsmaterialet i at løbe ud, mens borehullet kan spartles ud umiddelbart efter og arbejdet afsluttes med det samme.

Angivelserne i produkternes brochurer er gældende.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America