Elastisk og kraftoverførende revnefyldning ved trykinjektion i tørre eller fugtige revner

Tørre og fugtige revner lukkes vedvarende med injektionsmaterialer fra KÖSTER.

Som standard anvendes KÖSTER 2 IN 1 til tætning af revner mod vand. Polyuretanmaterialet danner ved kontakt med vand et højelastisk skum, som stopper vandet og fortrænger det ud af revnerne. Hvis der ikke er vand i revnerne, dannes i stedet en elastisk massiv masse der vedvarende lukker revnen.

KÖSTER KB-POX IN anvendes til kraftoverførende forbindelse af revne- & fugekanter. KÖSTER KB-POX IN kan uden forudgående injektion anvendes til fyldning og lukning af tørre såvel som fugtige og sågar våde revner, hulrum og stenreder.

KÖSTER IN 5 er en meget lavviskos (tyndtflydende) polyuretanharpiks med lang forarbejdningstid, hvilket er særligt fordelagtigt til injektion i fine revner og til fyldning af injektionsslanger.

KÖSTER Injektionslim 1K er et mineralsk injektionsmateriale, der er ideelt til fyldning af mellemstore revner og hulrum. Det udvikler en meget god vedhæftning, også på fugtige undergrunde og opnår en meget høj slutstyrke.

Injektionsmaterialerne anbringes i revnerne med eksempelvis KÖSTER Loka Håndpumpe (KÖSTER Injektionslim 1K) eller KÖSTER 1K Injektionspumpe (KÖSTER Polyuretan-produkter og KÖSTER KB-POX IN) via injektion gennem pakninger. Dertil kan anvendes flere forskellige typer pakninger: KÖSTER Superpakning  (flere varianter) benyttes til alt fra lavt til meget højt tryk. KÖSTER Super En-dags-pakning har en ekstra ventil, hvis overdel kan demonteres straks efter injektionen. Den centrale del af pakningen forbliver i væggen og forhindrer injektionsmaterialet i at løbe ud, mens borehullet kan spartles ud umiddelbart efter og arbejdet afsluttes med det samme.

Angivelserne i produkternes brochurer er gældende.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America